Kundrecensioner

Så här tycker våra kunder om oss!

Jag har varit kund hos Estetica sen de flyttade in i lokalerna och är alltid nöjd när jag går därifrån. Det är en mysig och avslappnad miljö och samtidigt superproffsigt. Här skiljer man inte på kunderna utan alla får samma fantastiska service.  Min frisör känns som en kompis och ger förslag och goda råd om mitt hår. Hon piffar till mig med både klippning och färgning och jag är jättenöjd när jag går därifrån.
Jag får alltid beröm för min frisyr och fick till och med beröm av en okänd dam på stan en gång.

 

Min frisör är den mest proffsiga och kreativa jag varit hos och jag är alltid fin i håret när jag går därifrån. Hon ger mig alltid goda råd och kommer med bra förslag. Jag lägger hela ansvaret för mitt hår i hennes händer. Det är en härlig atmosfär på salongen och miljön är outstanding. Här får kunderna alltid bra service och alla frisörer vet vad de håller på med. Jag har rekommenderat salongen för många av mina kompisar.
Det går inte att beskriva med ord hur nöjd jag är. Man går dit och blir snygg helt enkelt!

 

Estetica har en trevlig, öppen och varm miljö.  Alla medarbetare är positiva och trevliga och min frisör är både proffsig och engagerad. Hon är mån om mitt hår och ibland har hon även avrått mig när jag haft förslag på något som inte passar. Det ger mig förtroende för henne. Jag har rekommenderat Estetica för flera av mina vänner.

 

Jag har gått hos Estetica i flera år och det är en jättebra och trevlig salong. Min frisör är kunnig och proffsig och ger mig bra råd. Jag gillar alla deras olika produkter och dessutom bjuder de på kaffe! Jag är helnöjd!

 

Estetica är en jättebra frisörsalong och under mina 6 år som jag gått där har jag alltid varit nöjd när jag går därifrån. Det är trevliga tjejer och bra kundservice. Dessutom har de bra produkter. Miljön är jättemysig och det är kul att de får inredningshjälp. Å så får man ju alltid kaffe. Jag är jättenöjd!

 

Jag har gått till Estetica  i över tio år och varit nöjd varje gång jag gått därifrån. Alla tjejerna är trevliga och glada och de tar sig tid med sina kunder. Det märks att det är ett proffsigt gäng och tjejerna är väldigt duktiga på kvalitet, klipp, färg och service. Jag har gjort alla möjliga behandlingar och det är så kul att de jobbar tills de själva är nöjda.  ”Ring om du inte är nöjd” kan min frisör säga och det tycker jag är bra service.
Det är en snygg salong och jag gillar verkligen deras kaffekoppar!

 

Det är en trendig och fräsch salong. Alla frisörer är så serviceinriktade och jag känner mig alltid välkomnad när jag kommer dit. Det sätter en lyxig guldkant på besöken.  Estetica har varit min frisörsalong i fem år och jag längtar alltid till nästa besök.

 

De har en fin och mysig inredning som känns trevlig och behaglig att komma in till. Jag har min favoritfrisör och har provat flera av de andra också. Alla är bra men min frisör vet hur jag vill ha håret. Hon och jag skapar en frisyr tillsammans och det känns som något nytt varje gång. Dessutom känns det skönt att jag själv bestämmer om jag har lust att prata eller inte och det märker min frisör.
Jag har gått hos Estetica i ungefär 10 år och varje gång jag kommer dit känns det som jag kommer hem.

 

Estetica är en jättehäftig salong! När man kommer in dit fylls man av ett lugn fast tjejerna jobbar runt omkring.  Jag tar en tidning, sätter mig i deras mysiga möbler, tar en kopp kaffe och tittar i deras trendiga frisörböcker. Min frisör och jag har blivit riktiga vänner och det är så skönt att kunna prata om allt mellan himmel och jord. Mina förslag på frisyrer godkänner hon ibland och ibland inte. Det känns bra att hon är ärlig och talar om vad som är bäst för just mitt hår. Det är toppen att få håret fixat här!